29 Aralık 2015 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

14/01/2016 14:23:32 - 20/01/2016 14:23:32 - 2785 Takip

29 Aralık 2015 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Öğretim Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınav, 18 Ocak 2016 Pazartesi günü saat 14:00'te Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı adres:

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu