28/11/2015 Tarihli Resmi Gazetede Ve 02/12/2015 Tarihli Posta Gazetesinde Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

30/11/2015 09:43:53 - 02/12/2015 09:43:53 - 2978 Takip

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda profesör ve doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; yardımcı doçent kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen yapılacaktır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Profesör ve Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Prof. için 6 takım, Doç. için ise 4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-      Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi  İlan Başvuru Formu,

2-      Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-      Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-      Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-      Askerlik durum belgesi fotokopisi,

6-      Özgeçmiş ve yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilecek),

7-      Yayınlarını kapsayan dosya,

8-      Yayınlarını içerir CD,

9-      Üç (3) adet fotoğraf,

10-  Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puan Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (4 takım dosya halinde hazırlanacaktır)

1-      Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-       Nüfus cüzdanı fotokopisi,

Fen Edebiyat Fakültesi

Batı Dilleri ve Edebiyatı

İngiliz Dili ve Edebiyatı

Karşılaştırmalı Edebiyat alanında doktora yapmış olmak ve Sömürgecilik sonrası Batı Edebiyatı üzerine çalışma yapmış olmak.

Makine Mühendisliği

Takım tezgâhlarında titreşim (tırlama titreşimi) konusunda çalışma yapmış olmak.

Turizm Fakültesi

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği

Turizm deneyimleme kalitesi alanında çalışma yapmış olmak.

Sağlık Yüksekokulu

Hemşirelik

Tıp Fakültesi mezunu ve doçentliğini Biyokimya (Klinik Biyokimya) alanında almış olmak, western blot yöntemiyle uluslararası alanda çalışmaları ve deneyimleri bulunmak.

Sağlık Yönetimi

Sağlık Kurumları Yöneticiliği alanında Doçent unvanı almış olmak ve Sağlık Kurumları Yöneticilerinin zaman yönetimi davranışları üzerine çalışma yapmış olmak.

Öğretim Üyesi İlanı