16 Ekim 2015 Tarihli Öğretim Elemanı İlanlarının Sınav Sonuçları

11/11/2015 09:04:00 - 12/11/2015 09:04:00 - 2624 Takip

16 Ekim 2015 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Okutman, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına ilişkin giriş sınavları "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar aşağıdaki tabloda belirtilmiş olup, tüm sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den ,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adaylar evraklarını en geç 20 Kasım 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Verilen süre içerisinde başvuru yapmayan asil adayın yerine yedek aday ile iletişime geçilecektir.

Tüm sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

16 Ekim 2015 Tarihli İlanın Değerlendirme Sonuçlarına Göre Atanmaya Hak Kazananlar

Sıra No

İlan No