26 Haziran 2015 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

27/07/2015 16:18:52 - 27/07/2015 16:35:13 - 3756 Takip

26 Haziran 2015 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Öğretim Görevlisi kadrosuna ilişkin giriş sınavları "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmış olup, değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar aşağıdaki listededir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den ,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adaylar evraklarını en geç 03 Ağustos 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Verilen süre içerisinde başvuru yapmayan asil adayın yerine yedek aday ile iletişime geçilecektir.

26 Haziran 2015 Tarihli Akademik İlanın Nitelikleri ve Sonuçları

Sıra No

İlan

Bölüm

Programı

Unvan

Der.

K.S.

Nitelikler

SONUÇLAR

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik

İş Sağlığı ve Güvenliği

Öğretim Görevlisi

FEF'in Fizik, Kimya, Biyoloji Bölümü veya Mühendislik, Mimarlık veya Teknik Öğretmenlik mezunu olmak, A veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesi bulunmak ve en az iki yıl bu alanda çalışmış olmak.

Ömer GÜLTEKİN

Figen ŞİMŞEK
 (Yedek)

Sağlık Yüksekokulu

Çocuk Gelişimi

Öğretim Görevlisi

Çocuk Gelişimi veya Eğitim Bilimleri yüksek lisans mezunu olmak.

Serkan AKTEN

Güneş KORKMAZ (Yedek)

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Elektronik ve Otomasyon

Elektronik Teknolojisi

Öğretim Görevlisi

Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Müh., Elektronik Haberleşme Müh., Mekatronik Müh.,Elektronik Öğretmenliği, Elektronik Haberleşme Öğretmenliği lisans mezunu olmak ve bu alanların birinden yüksek lisans mezunu olmak.

Ercan COŞGUN

Oğuz MISIR