13 Nisan 2015 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

29/04/2015 17:45:40 - 29/04/2015 17:45:40 - 3029 Takip

13 Nisan 2015 tarihlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınav, 04 Mayıs  2015 Pazartesi günü saat 10:00'de Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı adres:

Kayalı Kampüsü Merkezi Derslik 2 Kofçaz Yolu Üzeri  Merkez/KIRKLARELİ