31 Aralık 2014 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

23/01/2015 09:24:36 - 02/02/2015 09:24:36 - 4952 Takip

31 Aralık 2014 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi kadrosuna ilişkin giriş sınavları "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmış olup, değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar aşağıdaki listededir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den ,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adaylar evraklarını en geç 30 Ocak 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Verilen süre içerisinde başvuru yapmayan asil adayın yerine yedek aday ile iletişime geçilecektir.

31 Aralık 2014 Tarihli Akademik İlanın Nitelikleri ve Sonuçları

Sıra No İlanNo Birim Bölüm Anabilim Dalı Unvan Der. K.S. Nitelikler SONUÇLAR
1 28556 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetim ve Organizasyon Arş.Gör. 5 1 İşletme lisans mezunu olmak ve Yönetim ve Organizasyon veya Üretim Yönetimi alanlarının birinde yüksek lisans yapıyor olmak. Elif Nur YAMAN (Asil)
Yasemin SAVAŞ (Yedek)