31 Aralık 2014 Tarihli Araştırma Görevlisi İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

16/01/2015 14:41:24 - 16/01/2015 14:41:24 - 5179 Takip

31 Aralık 2014 tarihlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi kadrosuna yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayılarının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınav, 21 Ocak  2015 Çarşamba günü saat 11:00'de Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yapılacaktır.

Sınavın yapılacağı adres:

Kayalı Kampüsü Merkezi Derslik 2 Kofçaz Yolu Üzeri  Merkez/KIRKLARELİ