22 Aralık 2014 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

16/01/2015 14:12:14 - 21/01/2015 14:12:14 - 5182 Takip

22 Aralık 2014 tarihlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrolarına ilişkin giriş sınavları "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmış olup, değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar aşağıdaki listededir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den ,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adaylar evraklarını en geç 23 Ocak 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Verilen süre içerisinde başvuru yapmayan asil adayın yerine yedek aday ile iletişime geçilecektir.

22 Aralık 2014 Tarihli Akademik İlanın Nitelikleri ve Sonuçları

Sıra No İlanNo Birim Bölüm Program Unvan Der. K.S. Nitelikler SONUÇLAR
1 26814 Sosyal Bilimler MYO Yönetim ve Organizasyon Lojistik Öğr.Gör. 5 1 Ulaştırma ve Lojistik, Lojistik Yönetimi veya İşletme lisans mezunu olmak ve yönetim organizasyon, üretim yönetimi ve pazarlama, lojistik alanlarının birinde yüksek lisans yapmış olmak. Yasin MERCAN (Asil) Eda TELLİ (Yedek)
2 26815 Sosyal Bilimler MYO Yönetim ve Organizasyon Lojistik Öğr.Gör. 5 1 Ulaştırma ve Lojistik, Lojistik Yönetimi, İşletme, İktisat, Uluslararası Ticaret veya Maliye lisans mezunu olmak ve Lojistik, Maliye, Uluslararası İktisat, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İşletme alanlarının birinde yüksek lisans yapmış olmak. Bilal AKYOL (Asil) Sultan ERGE (Yedek)