Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (Öyp) Kapsamında Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

09/01/2015 13:42:08 - 09/01/2015 13:42:08 - 1899 Takip

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında Üniversitemize yerleştirilen adayların atamalarının yapılabilmesi için 09 Ocak 2015 - 19 Ocak 2015 tarihleri arasında aşağıdaki belgelerle birlikte yerleştirildikleri ilgili Fakülteye / Yüksekokuluna şahsen başvurmaları gerekmektedir.

1-Dilekçe (Dilekçe örneği için tıklayınız)

2-Lisans diplomasının aslı veya noter tasdikli örneği,

3-Varsa, Yüksek Lisans diplomasının aslı/noter tasdikli örneği veya öğrenci belgesi aslı (yeni tarihli)

4-Varsa, Doktora öğrenci belgesi aslı (yeni tarihli)

5-Lisans mezuniyetinize ilişkin Transkript’in aslı veya noter tasdikli örneği,

6-Yerleştirmenize esas beyan ettiğiniz ALES sonuç belgesi,

7-Yerleştirmenize esas beyan ettiğiniz Yabancı Dil Sınav sonuç belgesi,

8-6 Adet fotoğraf,

9-Nüfus cüzdanının fotokopisi, (Birimce aslı görülüp, onaylanacaktır.)

10-Sağlık Durumu Beyan Formu, (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alanAtama İşlemleri için İstenen Belgelerbölümünden ulaşılabilir.)

11-Askerlik durum belgesi veya Terhis belgesinin aslı (Askerlikten muaf ise; muafiyet sebebini gösterir belgenin de eklenmesi gerekmektedir.)

12-Adli Sicil Kaydı Beyan Formu, (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alanAtama İşlemleri için İstenen Belgelerbölümünden ulaşılabilir.)

13-Kamu Kurumunda çalışılmış veya çalışıyor ise hizmet belgesi aslı ,

14-Ortaokul veya Lise Öğreniminde 1 yıl süre hazırlık okuyanların, hazırlık okuduklarına

dair belgenin aslı veya noter onaylı sureti.

öyp