Kpss 2014/2 Sonuçlarına Göre Ösym Tarafından Üniversitemiz Kadrolarına Yerleşen Adayların Dikkatine!

03/12/2014 12:05:54 - 03/12/2014 12:05:54 - 1468 Takip

Atama işlemleri için istenen belgeler adaylar tarafından hazırlanacak olup, adayların istenen belgeleri en geç 12 Aralık 2014 Cuma günü saat 12.00'ye kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığımıza bizzat teslim etmesi gerekmektedir.

Memur adayları 15 Aralık 2014 Pazartesi günü resmi olarak göreve başlatılacak olup, belirtilen tarihte (12 Aralık 2014) başvuruda bulunmayanlar atanma hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Adaylar İstenen Belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alanAtama İşlemleri için İstenen Belgelerbölümündeki  “İdari Personel / KPSS Sonucuna Göre Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler”  den,

Naklen Atanacak Adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alanAtama İşlemleri için İstenen Belgelerbölümündeki  “İdari Personel / Naklen ve Yeniden Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den ulaşabilecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

naklen atama