04-07 Kasım 2014 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

28/11/2014 14:06:25 - 28/11/2014 14:06:25 - 3259 Takip

04-07 Kasım 2014 tarihlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sitesinde ilan edilen Üniversitemize alınacak Araştırma Görevlisi ve Uzman kadrolarına ilişkin giriş sınavları "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmış olup, değerlendirme sonucunda ilan edilen kadrolara atanması uygun bulunan adaylar aşağıdaki listededir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den ,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adaylar evraklarını en geç 05 Aralık 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

NOT: Verilen süre içerisinde başvuru yapmayan asil adayın yerine yedek aday ile iletişime geçilecektir.

04-07 Kasım 2014 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınavı Sonuçları

S.No İlan No Birim Bölüm Anabilim Dalı Unvan D. K.S. Nitelikler İlan Tarihi SONUÇ
1 25396 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Ekonometri Arş.Gör. 6 1 Ekonometri veya Matematik Lisans mezunu olmak ve ekonometri, matematik veya sayısal yöntemler alanında doktora yapıyor olmak. 04.11.2014 İBRAHİM KARABAYIR (ASİL)
BURCU ÖZALTIN (YEDEK)