2014 Yılı Aöf Güz Dönemi Ara Sınavı Görevlendirmeleri Hk Duyuru

17/10/2014 09:28:53 - 17/10/2014 09:28:53 - 2969 Takip

ÜNİVERSİTE PERSONELİNE DUYURU

06-07 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin  http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 26 Ekim 2014 Pazar günü Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ