30 Eylül 2019 Tarihli Araştırma Görevlisi İlanının Sınav Sonuçları

24/10/2019 14:04:19 - 24/10/2019 14:07:57 - 1694 Okunma

30 Eylül 2019 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Üniversitemiz Birimlerine alınacak Araştırma Görevlisi kadrolarına ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Nihai değerlendirme sonucunda ilan edilen kadroya atanması uygun bulunan adaylar tabloda belirtilmiş olup, sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki  “Akademik Personel/Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler Formu”ndan,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri İçin İstenilen Formlar” bölümündeki  “Akademik Personel/Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler Formu”ndan  ulaşabilecektir.

Kazanan adayların evraklarını en geç 01 Kasım 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar (mesai sonu 17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

11- İlan No’lu Mühendislik Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

12-İlan No’lu Turizm Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

30 Eylül 2019 Tarihli Öğretim Elemanı İlanın Sonuçlarına Göre Atanmaya Hak Kazanan Adaylar

İlan Sıra No