30 Aralık 2018 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

25/01/2019 15:31:30 - 25/01/2019 15:46:33 - 5958 Okunma

30 Aralık 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Üniversitemiz Birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayısının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Tüm sınavlar, 30/01/2019 tarihinde aşağıda belirtilen yerler ve saatlerde yapılacaktır.

1 No.’lu Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

2 No.’lu Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

3 No.’lu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

4 No.’lu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

5 No.’lu İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

6 No.’lu İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü (Arap Dili ve Belagati ABD) Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

7 No.’lu İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü (Tefsir ABD) Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

8 No.’lu Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü (Bina Bilgisi ABD) Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

9 No.’lu Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü (Restorasyon ABD) Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

10 No.’lu Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü (Yapı Bilgisi ABD) Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

11 No.’lu Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü (Yapı Bilgisi ABD) Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

12 No.’lu Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

13 No.’lu Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

14 No.’lu Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

15 No.’lu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

16 No.’lu Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

17 No.’lu Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

18 No.’lu Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

19 No.’lu Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

20 No.’lu Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

21, 22, 23, 24 ve 25 No.’lu Rektörlük Öğr.Gör. Kadroları Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

26 No.’lu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

27 No.’lu Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

28 No.’lu Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

29 No.’lu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

30 No.’lu Sağlık Yüksekokulu Sağlık Yönetimi Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

31 No.’lu Sağlık Yüksekokulu Sağlık Yönetimi Bölümü Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

32 No.’lu Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

33 No.’lu Teknoloji Fakültesi Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

34 No.’lu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Arş.Gör. Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

35 ve 36 No.’lu Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr.Gör. Kadroları Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Başvuru Yapılan Birim

Sınav Saati

Sınavın Yapılacağı Birim ve Adresi

Sınavda Gerekli Malzemeler