20/10/2018 Tarihinde Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

22/10/2018 11:20:27 - 22/10/2018 11:20:38 - 1013 Okunma

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümü/anabilim dalı ile unvan ve koşulu belirtilen kadroya 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular Profesör kadrosu için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 15 gün geçerli olup; tüm bilgiler Üniversitemiz http://pdb.klu.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Profesör kadrosu başvurusunda istenen evraklar (6 takım cd halinde hazırlanacaktır.)

1-   Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Akademik Personel Şube Müdürlüğü Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,

2-   Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3-   Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,

4-   Doçentlik belgesi fotokopisi,

5-   Özgeçmiş ve yayın listesi (Başlıca araştırma eseri belirtilecek),

6-   Yayınlarını kapsayan dosya,

7-   Yayınlarını içerir CD,

8-   2 (İki) adet fotoğraf,

9- Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği “Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu”nun doldurulması gerekmektedir.

.

SON BAŞVURU TARİHİ: 05/11/2018

NOT: Aday Etkinlik-Puanlama Tablosuna Buradaki Linkten Ulaşılabilmektedir.

BİRİM

BÖLÜM

ANABİLİM DALI

PROF.

NİTELİKLER

Sağlık Yüksekokulu

Hemşirelik

Doçentliğini Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında almış olmak.

20/10/2018 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı