12 Temmuz 2018 Tarihli Öğretim Elemanı İlanının Sınav Sonuçları

03/08/2018 15:35:11 - 03/08/2018 15:35:28 - 966 Okunma

12 Temmuz 2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz İlahiyat Fakültesine alınacak Öğretim Görevlisi kadrosuna ilişkin giriş sınavı "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" uyarınca yapılmıştır. Değerlendirme sonucunda ilan edilen kadroya atanması uygun bulunan adaylar tabloda belirtilmiş olup, sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Açıktan atanacak adaylar istenen belgelere;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan  “Atama İşlemleri İçin İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Açıktan Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler”  den,

Naklen atanacak adaylar ise;  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı internet sitesi Akademik Personel Şube Müdürlüğü menüsündeki Formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri İçin İstenen Belgeler” bölümündeki  “Akademik Personel Naklen Atanma İşlemlerinde İstenen Belgeler”den  ulaşabilecektir.

Kazanan adayların evraklarını en geç 10 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar (mesai sonu 17:30) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara tebligat gönderilmeyecektir. Duyurular tebligat niteliğindedir.

İlahiyat Fakültesi Giriş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

12 TEMMUZ 2018 TARİHLİ İLANIN DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA GÖRE ATANMAYA HAK KAZANANLAR

Sıra No

İlan No