12 Temmuz 2018 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçlarının Güncellenmesi

31/07/2018 11:49:11 - 01/08/2018 11:49:45 - 1044 Okunma

12 Temmuz 2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı internet sitesinde ilan edilen Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna yapılan başvurular "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in 10. maddesi uyarınca giriş sınav jürisi tarafından değerlendirilmiştir.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda; ilan edilen kadro sayısının on katına kadar olan ve geçerli başvuruda bulunan adayların isimleri belirlenmiş olup, sonuçlar aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Sınav, 02/08/2018 tarihinde aşağıda belirtilen yer ve saatte yapılacaktır.

İlahiyat Fakültesi Ön Değerlendirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

Başvuru Yapılan Birim

Sınav Saati

Sınavın Yapılacağı Birim ve Adresi

İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

Kavaklı Yerleşkesi, Değirmencik Yolu Üzeri

Kavaklı-KIRKLARELİ

NOT : BAŞVURU SÜRESİ İÇİNDE BAŞVURUDA BULUNUP SEHVEN DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYAN BİR (1) ADET ADAY DEĞERLENDİRMEYE ALINMIŞ OLUP SIRALAMA GÜNCELLENMİŞTİR.

12 Temmuz 2018 Tarihli Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları