Üniversite Personeline Duyuru

20/03/2018 09:55:12 - 20/03/2018 09:55:12 - 907 Okunma

14-15 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavlarında görev almak isteyenler; Anadolu Üniversitesinin https://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ internet adresinden bireysel şifreleriyle giriş yaparak “Görev Talebi” bölümünden oturum tercihi yapabilirler.

Sistem 25 Mart 2018 Pazar günü saat 23:30’da Anadolu Üniversitesi tarafından kapatılacak ve bu seçimi yapmayanlar sınavda görev alamayacaktır.

Ayrıca sınav ücret ödemeleri IBAN hesap numaralarına yatırılacak olup, sisteme kayıtlı IBAN numaraları T.C. numaranıza ait ve ad-soyad bilgileri güncel olmalıdır. Aksi halde sınav ücretleri hesaplara yatırılamayacaktır.

İlgililere duyurulur.

KIRKLARELİ AÖF İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ